KDO SMO

WHO WE ARE

Substantially improving work processes for our partners and clients is the way we express ourselves, at Dotcom. Our services range from software technologies implementations for private companies and governmental institutions, to turnkey technological solutions such as ECM, IoT and Food Safety software. We also provide clients with fully custom made software.

Our mission is to develop innovative technological solutions that enable faster, more efficient and more quantifiable working processes. All solutions are based on our longstanding experiences in the field of system integration.

Smo strokovnjaki za poglobljeno preučevanje poslovanja z uporabo najbolj naprednih tehnologij. Izboljšanje delovnih procesov naših naročnikov in partnerjev s pomočjo tehnologije je namreč način, s katerim se na podjetju Dotcom izražamo. Ukvarjamo se z implementacijo projektov programske opreme za zasebni sektor in javno upravo, poleg razvoja na ključ pa v sklopu ECM, IOT in Food Safety razvijamo tudi lastne programske rešitve.

Tu smo zato, da ponudimo inovativne tehnološke rešitve, ki bodo avtomatizirale zamudne delovne procese. Te rešitve so osnovane na dolgoletnih izkušnjah na področju integracije sistemov, kar naročnikom omogoča visoko konkurenčno prednost na trgu.

Dotcom smo ustanovili leta 2008 z vizijo postati referenčni partner za implementacijo pametnih tehnološki rešitev in razvoja aplikacij za celotno območje Alpe-Adria. Smo ekipa posameznikov z dolgoletnimi in dragocenimi izkušnjam iz inženiringa programske opreme ter razvoja v tehnologijah Java in C#.NET. Delujemo na področjih javne uprave, zdravstva, prehrambne industrije in v različnih gospodarskih panogah.Naše poslanstvo je postati referenčni dobavitelj za rešitve in storitve za izboljšanje in posodabljanje poslovnih aktivnosti. Na področju tehnološke inovativnosti in podjetnosti smo leta 2018 prejeli ugledno priznanje Najpodjetniška ideja leta, ki jo podeljuje časnik Finance.

Dotcom was founded in the 2008 with a mission to become the major point of reference for smart technologies implementation in the Adriatic region. We are experts in software engineering and development in Java and C#.NET. Our solutions are applied across a wide range of industries, with emphasis on public administration, health care and food safety sector.In the 2018, the renowned financial media Finance awarded Dotcom for its outstanding achievement in technological innovation.EU PROJEKTI

EU PROJECTS